Gå til hovedindhold
ENG
 

SØREN MARTINSEN // Tipping Point

-

Vi har inviteret den originale og anerkendte danske billedkunstner Søren Martinsen til at skabe en aktuel soloudstilling med en række nye stemningsmættede, immersive landskabsmalerier samt video og lyd inspireret af kunstnerens voluntørarbejde ved fronten i Ukraine. Afsættet er en verden i forandring og konflikt, men maleriets landskabsgenre vil blive belyst og udfordret på sine egne 'vedtagne' paradigmer.

'Tipping Point' er således planlagt som en tankevækkende, kontroversiel og kritisk udstilling, der også vil forholde sig til det generelle spørgsmål om maleriets relevans i dag og især udfoldelse i konteksten af aktuelle kriser i en tiltagende skrøbelig verden.

Søren Martinsen tog afgang fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 1995. Han har også gået på Goldsmiths’ College i London, haft store soloudstillinger i ind- og udland og er bl.a. repræsenteret på Trapholt, Aros, Ny Carlsberg Fonden, Kobberstiksamlingen, Statens Kunstfond, Kastrupgårdsamlingen, Uppsala Konstmuseum og Malmö Konstmuseum. Han modtog Akademiets Eckersberg Medaille i 2014.

Kongegaardens udstillingsprogram 2024 er generøst støttet af Det Obelske Familiefond, Augustinus Fonden og Slagelse Kommune.

Søren Martinsen, The road from Kalush (2024)
Søren Martinsen, The road from Kalush (2024)

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune