Gå til hovedindhold
ENG
 

Residencies

Kongegaardsfonden stiller to friboliger i Kongegaarden, Algade 25, 4220 Korsør, til rådighed for professionelt uddannede billed- og lydkunstnere. Kunstnere der arbejder eksperimenterende og gerne i et tværfagligt og -æstetisk felt opfordres især til at søge. Efter behov og projekt tilbyder vi professionel og kunstfaglig sparring.

For begge boliger gælder, at der er direkte adgang til koncertsalen og et Steinway flygel, der evt. kan benyttes efter aftale. Ligeledes efter aftale og projekt kan billed- og lydkunstnere få adgang til Kongegaarden X, der er et 6 meter højt og 250 kvm stort produktions- og udstillingsrum i det tidligere glasværk. Læs nedenstående om ansøgningskrav og kontakt lederen i Kongegaarden for yderligere info.

KUNSTNERLEGATBOLIG I
Kunstnerboligen er beregnet for professionelt uddannede billedkunstnere og udøvende musikere eller komponister, der ønsker et arbejdsophold i tre måneder. I særlige tilfælde kan der dispenseres i op til et halvt år. Boligens 67 m2 ligger på Kongegårdens 1. sal. Lejligheden er delvist møbleret og har adgang til vaskemaskine. Der betales ikke leje for opholdet i boligen, men der opkræves et depositum på 3.000 kr. og 1.000 kr. til el, vand og varme om måneden. 

KUNSTNERLEGATBOLIG II
Kunstnerboligen er beregnet for
professionelt uddannede billedkunstnere og udøvende musikere eller komponister, der ønsker et intensivt og gratis arbejdsophold i en kort periode i op til en måned. Boligen er en lille 1-værelses lejlighed på blot 25 kvm placeret i Kongegårdens stueplan. Lejligheden er delvist møbleret og har adgang til vaskemaskine. Der betales ikke leje for opholdet i boligen, men der opkræves et depositum på 1000 kr. og 500 kr. til el, vand og varme om måneden.


ANSØGNING
Ansøgningen skal indeholde oplysninger om:

1. Navn, alder, uddannelse og kvalifikationer.
2. Formålet med det ansøgte ophold. Boligerne vil fortrinsvis blive tildelt ansøgere, der inden for en begrænset periode skal færdiggøre eller indstudere et større arbejde eller som har et særligt stedspecifikt projekt, der skal realiseres i Kongegaardens rammer.
3. Opholdets ønskede varighed samt tidspunkt. 


Ansøgning kan hele året sendes til Kongegaardens kunstfaglige ledelse på info@kongegaarden.dk.

Kunstnerlegatbolig 1
Kunstnerlegatbolig 1
Kunstnerlegatbolig 1
Kunstnerlegatbolig 1

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune