Gå til hovedindhold
ENG
 

Undervisning

Kunsthal Kongegaarden tilbyder undervisningsforløb til alle klassetrin. Vi kan tilrettelægge besøg efter særlige ønsker, målgrupper og fokusområder eller kombinere med kunsthallens faste undervisningstilbud som omvisninger og kunstsaloner. 

Se vores aktuelle og gratis undervisningstilbud HER

Se Kongegaardens pædagogiske og didaktiske læringsprofil HER

Undervisningen kan tage udgangspunkt i den aktuelle særudstilling og i det konkrete møde, der opstår mellem kunstværkerne, underviseren og eleverne. Men den kan også tage afsæt i Kongegaardens historie, i Isensteinsamlingen med over 6000 værker eller i den særlige rokokoinspirerede arkitektur. Uanset tema er vores undervisning kendetegnet ved høj kunstfaglighed, pædagogisk kvalitet, fordybelse og refleksion. 

Det er et essentielt mål for vores formidling af især samtidskunsten, at den er dialogbaseret og at eleverne oplever, diskuterer og forholder sig til den aktuelle kunstscene og de kunstneriske udtryk, der er en del af den tid, de selv tilhører. 

Kontakt os gerne for yderligere information eller hvis I har en idé til et konkret kunstprojekt, som vi kan blive en del af.

2. klasse tegner samtidskunst i KGX
2. klasse tegner samtidskunst i KGX

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune