Gå til hovedindhold
ENG
 

STUFF // 4 internationale kunstnere

7. april - 24. juni 2023

Vi har inviteret Nina Kleivan (DK/N), Sebastian Mügge (S/DE), Yoshihisa Sano (J) og Steen Rasmussen (DK) til Korsør for at skabe udstillingen STUFF, der skal udfordre det uhensigtsmæssige tingsbegær og ikke blot tilfredsstille et kommercielt marked.

NB: Udstillingen er i Kongegaardens X-rum (KGX) i Glasværket, Norvangen 3, opg. A, 4220 Korsør. Åbent tors - lør 11-16

For at skabe en nytænkende, bæredygtig udstilling vil de fire internationale kunstnere anvende kasserede eller fundne genstande, som bliver indsamlet lokalt under deres fleres ugers ophold i Korsør, og som i deres hænder bliver tilført nye betydninger og en ny funktion som værk.

I tæt, dynamisk samarbejde vil kunstnerne opløse individuelle grænser og i stedet for selvstændige, autonome værker, skaber de en fælles vision og
ruminstallation. Denne samskabelse med plads til spontane idéer er ikke blot indbyrdes, men også med publikum, der i samtale med kunstnerne kan følge den fælles proces frem mod den færdige udstilling, der bliver et resultat af kunstnernes dialog med omgivelserne.

Udstillingen vil således være processuel, nonkommerciel og under konstant forandring, og efter sidste åbningsdag vil værkernes materialer blive leveret tilbage til genbrug og recycling.


Kongegaardens udstillingsprogram 2023 er støttet af Det Obelske Familiefond.

STUFF 7.april - 25. juni KGX i Glasværket
STUFF 7.april - 25. juni KGX i Glasværket
STUFF i KGX
STUFF i KGX

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune