Gå til hovedindhold
ENG
 

Unik duo med unikt repertoire

-

Nu kan du opleve den usædvanlige duo Bjarke Mogensen og Mathias Heise, der spiller på henholdsvis accordeon og kromatisk mundharpe. I Kongegaarden inviterer de til julekoncert med egne kompositioner såvel som nytænkte udgaver af kendte klassikere fra Bach, Debussy, Faure, Fabricius-Bjerre og Piazzolla. 

Bjarke Mogensen har siden han som helt ung debuterede i en tv-udsendelse på ZDF som solist med München Symfonikerne markeret sig som en af de mest efterspurgte og alsidige musikere på den klassiske musikscene i Danmark. Han har vundet en lang række priser, herunder Kronprinsparrets Stjernedryspris i 2012 og den internationale EBU-konkurrence “New Talent” i Bratislava.

Bjarke Mogensen debuterede som solist i Carnegie Hall og har spillet med berømtheder som violinisten Gidon Kremer, bratschisten Tatjana Masurenko, samt kunstnere fra helt andre genre i kulturlivet, heriblandt Steffen Brandt, Henrik Koefoed og Benny Andersen. 
 

Mathias Heise er en af verdens førende mundharpister. I 2013 blev han verdensmester i kromatisk jazz mundharpe ved World Harmonica Festival i Trossingen, Tyskland, i 2016 blev han tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris og i 2017 blev han tildelt Ben Webster Prisen, som den yngste prismodtager nogensinde. 

Senest har Mathias Heise markeret sig som arrangør og komponist med albummet "The Beast", hvor han sammen med DR Big Bandet har indspillet 8 originale numre. Statens Kunstfond præmierede albummet med ordene: "Det er intet mindre end imponerende, at en 25-årig musiker laver en udgivelse med big band, hvor han selv har skrevet og arrangeret musikken samtidig med, at han optræder som en særdeles fremragende solist på projektet".


Kongegaardskoncerten sikrer, at den bedste klassiske musik, jazz og lydkunst kan opleves i Kongegaardens hyggelige koncertsal med Steinwayflygel og god akustik. Formatet er fyraftenskoncerter torsdage kl. 18-19.15 og billetten omfatter en omvisning i de aktuelle kunstudstillinger kl. 17.15 og et glas vin sammen med musikerne efter koncerten.

BILLETTER: KØB HER
Almindelig: 175 kr.
Medlem af Kongeklubben: 125 kr.
Unge under 26 år: 100 kr.

Mathias Heise og Bjarke Mogensen - en usædvanlig duo.
Mathias Heise og Bjarke Mogensen - en usædvanlig duo.
Mathias Heise (mundharpe) og Bjarke Mogensen (accordeon)
Mathias Heise (mundharpe) og Bjarke Mogensen (accordeon)

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune