Gå til hovedindhold
ENG
 

Stief og Halberg // New Dream

6. november 2022, 15:00 - 17:00

De store danske musiklegender, guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief, har genoptaget samspillet og kommer til Kongegaarden søndag den 6. november. De vil spille et repertoire som er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk og nogle gange rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy og legende humoristisk.

Poul Halberg er én af dansk, rytmisk musiks fornemmeste guitarister med ét ben i pop-rocken og et andet i fusions-musikken. Som stifter, sangskriver og sanger i firserbands som “Halberg-Larsen” og “Ray Dee Ohh” ramte Poul Halbergtoppen af hitlisterne med en række dansksprogede hits som “Magi i Luften”, “Transit” og “Jeg Vil La’ Lyset Brænde”. 

Bo Stief er en åben, passioneret, alsidig musiker, mentor og komponist, der ikke kender til musikalske grænser. Han magter både kontrabassen og den 5 strengede bas. Stief spiller på en personlig, syngende og lyrisk måde og er opfindsom og banebrydende. I sit 50 år lange virke som musiker har han spillet med en lang række danske og udenlandske musikere heriblandt internationale stjerner som Don Cherry, Miles Davis, Stan Getz,  Dizzy Gillespie, Dexter Gordon og Ben Webster. 

Arrangør: Korsør Koncerterne
For yderligere info om koncerten og køb af billet se her

Halberg og Stief, koncert
Halberg og Stief, koncert

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune