Gå til hovedindhold
ENG
 

Sjove timer med dans

11. juni 2022, 14:00 - 16:00

Alle er inviteret til sjov og gratis danseworkshop i Kongegaardens smukke koncertsal lørdag 11. juni kl. 14-16. De to unge, professionelle dansere Mathias Augustine og Lasse Holm præsenterer ekspressiv performance-dans lavet specielt til Kongegaardens rammer. Efter deres optræden kan du selv modtage undervisning i form af en lille workshop med en koreografi, hvor alle kan være med. Glæd dig til at lære nye blandede stilarter, som både er ekspressive og fede.

Så har du lyst til at røre dig og undersøge, hvad du kan som danser, eller bare synes, det er sjovt at danse og samtidig blive vejledt af to dygtige professionelle dansere med erfaring indenfor faget, så er Kongegaardens danseworkshop lige noget for dig. Vigtigst er at få nogle sjove timer sammen. Kom i tøj du kan bevæge dig i.

GRATIS – tilmelding nødvendig på info@kongegaarden.dk. Vi glæder os til at se dig.

Mathias Augustine blev i 2015 uddannet fra Det Danske Musicalakademi, hvor han har modtaget undervisning i både ballet, jazz og moderne. Siden har han medvirket i et hav af professionelle musicals over hele landet.

Lasse Holm er uddannet fra Hotstepper Dance Education i 2018 og er en alsidig danser med styr på mange stilarter. Han har koreograferet flere musicals og deltaget i mange musicals og teateropsætninger, heriblandt på Nørrebro Teater, Det kongelige teater og Holbæk Teater. 

Mathias Augustine
Mathias Augustine
Lasse Holm
Lasse Holm

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune