Gå til hovedindhold
ENG
 

ONSDAGS ORD // OMVISNING I GUESTHOUSE

24. august 2022, 16:00 - 16:45

Onsdag 24. august kl. 16 inviterer vi alle til en inspirerende omvisning i den aktuelle og meget populære udstilling GUESTHOUSE, som præsenterer nye værker skabt af Astrid Marie Christiansen og Krista Rosenkilde. 

”Begge kunstnere udforsker maleriet, når det træder ud af sin velkendte ramme på væggen for at skabe dialog mellem arkitektur, design, funktionalitet, æstetik og adfærd. Udstillingen er nøje skabt til Kongegaardens særprægede rum og de farvestrålende værker nedbryder både de traditionelle grænser og det velkendte hierarki mellem kunstværk og designobjekt”, siger Henrik Broch-Lips, der som kunstfaglig leder viser rundt i udstillingen.

Efter kaffe, hygge og omvisning fortsætter turen for dem, der har tid og lyst, til udstillingsrummet KGX i Glasværket, hvor Louise Sparre kl. 17 vil fortælle om sit kunstneriske arbejde og sine tanker bag sin soloudstilling Rhythm of Life. Henrik Broch-Lips interviewer, og der bliver budt på vin og vand til de fremmødte.

Der er fri entré, arrangementerne er gratis og tilmelding ikke nødvendig. Læs mere om udstillingen GUESTHOUSE her og om Louise Sparres udstilling Rhythm of Life her

Kunsthal Kongegaardens udstillingsprogram 2022 er generøst støttet af:
Statens Kunstfond, Det Obelske Familiefond, Augustinusfonden og Slagelse Kommune

GUESTHOUSE, Krista Rosenkilde og Astrid Marie Christiansen, 2022
GUESTHOUSE, Krista Rosenkilde og Astrid Marie Christiansen, 2022

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune