Gå til hovedindhold
ENG
 

Nini Hansen // Cygnus / Cyclus

-

Det er en glæde at kunne invitere alle til fernisering af Nini Hansens pop-up udstilling Cygnus / Cyclus i Kongegaardens X-rum i Glasværket. Udstillingen er resultatet af et tre mdrs. residency-ophold i Kunsthal Kongegaarden i Korsør, hvor kunstneren har ladet sig inspirere af knopsvanernes ophold i Korsør Nor.

NB: Udstillingen kan ses i KGX i Glasværket Norvangen 3D, opgang A, 2. sal og slutter 20. oktober.
Åbningstider: Tors-fre 11-16 og efter aftale.

Nini Hansens helt nye værker inviterer til at dyrke fascinationen af svanernes hamskifte samt historiske og moderne erkendelser af at have en indre og ydre natur, hvor styrke og sårbarhed ligesom i svanens væsen kan eksistere samtidigt.

Med lyd, fotografi og objekter, fremhæver installationen mytiske og samtidige erfaringer af flugt, forsvar, lethed og forandring, som oftest forbindes med svanernes kollektive transformation. Ved at stille elementerne sammen i det industrielle KGX-rum bliver der også sat fokus på sammenfaldet af styrke og sårbarhed i samtidens økologiske forfald.

Nini Hansen, f. 1987 er opvokset i Korsør og uddannet MFA i fotografi fra HDK-Valand i Göteborg samt i Religionsvidenskab fra Københavns Universitet.

Nini Hansen, Cygnus / Cyclus (detalje), 2023
Nini Hansen, Cygnus / Cyclus (detalje), 2023

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune