Gå til hovedindhold
ENG
 

Musikalsk aften med Kim Sjøgren

1. november 2022, 19:00 - 21:00

Kim Sjøgren er en af landets bedste violinister, men samtidig er han også en sjov fortolker og komiker. Han var kun tre år gammel, da han begyndte at spille violin, og allerede som 22-årig blev han koncertmester i Det Kongelige Kapel – den yngste i kapellets historie. 

Kim Sjøgren har som solist og kammermusiker turneret i det meste af verden, og han repertoire spænder over de store klassiske værker, populære hits, folkemusik, jazz og evergreens. Han har samarbejdet med kunstnere som NHØP, Anne-Sophie Mutter, James Galway og Palle Mikkelborg – og indspillet en lang række værker, bl.a. Carl Nielsens Violinkoncert og Vivaldis: De fire årstider

Glæd dig til en aften i selskab med den virtuose violinist, når han leverer musikalsk stand-up på højt niveau! Kim Sjøgren fortæller om livet i orkestergraven, gåden om de gamle violiner og om samspillet med mange store musikprofiler. 

Aftenen krydres med en god portion humor, små anekdoter og ikke mindst sang, musik og kærlighed til den danske sangskat. 

I pausen serveres et glas vin og snacks. 

Inden foredraget er der kunstrundvisning kl. 18.00 for interesserede i Kunsthal Kongegaarden med kurator Henrik Broch-Lips.

Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Pris: 250 kr.
For yderligere info og køb af billet se her  

Kim Sjøgren, pressefoto
Kim Sjøgren, pressefoto

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune