Gå til hovedindhold
ENG
 

KUNSTNERSAMTALE med Louise Sparre i Glasværket

24. august 2022, 17:00 - 18:00

Nu kan du møde Louise Sparre (f.1977 i Brørup), der er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2003, og som er aktuel med sin store soloudstilling Rhythm of Life i Kunsthal Kongegaardens X-rum KGX i det tidligere glasværk. Louise Sparre arbejder med bio-kunst, hvor fokus er rettet mod levende væv, bakterier, levende organismer og livsprocesser. Hun viser værker både indendørs, udendørs og stedsspecifikt og kombinerer ofte flere forskellige skulpturelle elementer til én samlet helhed.

I dialog med publikum og kunsthistorikeren Henrik Broch-lips vil Louise Sparre fortælle om sin kunstpraksis og dykke nærmere ned i tankerne bag sin særlige udstilling, der er skabt til det høje udstillingsrum og som afspejler biologiske processer og forvandlinger - fra mikroskopiske cellestadier til store dekonstruktioer.

”Mit arbejde er en form for kunstnerisk forskning, hvor jeg åbner for naturvidenskaben i et visuelt formsprog og skaber en form for dialog eller spænding. Jeg er fascineret af den kosmiske sammenhæng mellem den mikroskopiske verden og det ydre makro-rum, som formentlig med supernova-eksplosioner har genereret grundstoffer til alle levende organismer”, siger Louise Sparre.

GRATIS – tilmelding ikke nødvendigt
Vi giver en kop kaffe eller et glas vin/vand. 
Adresse: Glasværket, Norvangen 3, opgabg A, 2. sal, 4220 Korsør.

Kongegaardens udstillingsprogram 2022 er støttet af Statens Kunstfond, Det Obelske Familiefond, Augustinusfonden og Slagelse Kommune. Louise Sparres kunstproduktion er støttet af Statens Kunstfond og Kulturudviklingspuljen Aarhus.

Louise Sparre, nyt værk til Rhythm of Life i KGX 2022
Louise Sparre, nyt værk til Rhythm of Life i KGX 2022
Louise Sparre, installationsview
Louise Sparre, installationsview

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune