Gå til hovedindhold
 

Klassisk festivalkoncert NO 2

25. august 2021, 19:30 - 21:30

KØB BILLET HER

Koncertintroduktion: Christian Kock.
Program: kvartetter af Ludolph Nielsen og Maurice Ravel.
Medvirkende: Emma Steele (violin), Aleksander Kølbel (violin), Sune Ranmo (bratsch), Nick Shugaev (cello).

Ravels berømte strygekvartet er et ungdomsværk, hvor han for første gang udfolder hele sin impressionistiske palet. Kvartetten regnes for et hovedværk indenfor kvartetlitteraturen grundet Ravels idérigdom og mesterlige kompositionsteknik.

Derefter følger 3. strygekvartet af Ludolf Nielsen, der som senromantiker kom til at stå lidt i skyggen af Carl Nielsen og modernismen. Ludolf Nielsen anses som en af senromantikkens vigtige komponister herhjemme og bevægede sig i sine senere værker tæt på impressionismen. Hans klangskønne 3. strygekvartet er fuld af pastoralesatser, naturklange og dansk folkemusik.

Før koncerterne vil publikum få lejlighed til at opleve udstillingen GO WEST, og efter koncerterne vil publikum kunne møde musikerne i Kongegaardens have for få et mere personligt møde med artisterne samt sætte ord på deres koncertoplevelse. Her byder vi også på et glas vin eller vand.

Den klassiske sommerfestival er arrangeret af Kunsthal Kongegaarden i samarbejde med Korsør Koncerterne og er støttet af Slots- og kulturstyrelsen.

Nick Shugaev spiller på cello
Nick Shugaev spiller på cello

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune