Gå til hovedindhold
ENG
 

INTE VÅRET, UNDER VÅREN

-

Violinisten Freja Julie Rasch Eskildsen og cellisten Léa Sol vil sammen med den unge komponist Athanasia Kotronia og designeren Agnes Saaby Thomsen præsentere en tværfaglig og unik koncertoplevelse midt i Kongegaardens aktuelle kunstudstilling.

NB: Reducerede antal pladser (koncert midt i udstillingen) - først til mølle!

Det fælles, nye værk er en undersøgelse af ritualet ‘at dresse up’ og afsøger de muligheder og udtryk, der kan opstå, når væsensforskellige kunstgenrer som nykomponeret klassisk musik, modedesign og billedkunst mødes og integreres i en fælles musikalsk fortælling.

Værket har fået titlen Inte våret, under våren og
komponisten Athanasia Kotronia har ladet sig inspirere af Kongegaardens aktuelle udstilling Double // 7+12 skulpturer til sin nye musikalske komposition skrevet for violin og cello.

Musikerne vil også spille dele af andre værker, bl. a. Maurice Ravels duo for violin og cello, som også har inspireret komponisten. Derudover vil de præsentere deres særlige arbejdsproces og give publikum indblik i arbejdet med at komponere og arbejde med nodemateriale samt designerens arbejde med at fortolke udstillingen, værkerne, musikken og musikernes personligheder. 

Projektets baggrund er faget entreprenørskab på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Inte våret, under våren er en undersøgelse af, hvad der mangler i klassisk musik, og hvordan man med tværgående kunstneriske samarbejder kan skabe atypiske og tidsaktuelle koncertoplevelser.


BILLETTER KØB HER (kontakt info@kongegaarden.dk)

Almindelig: 75 kr 
Medlem af Kongeklubben: 50 kr.
Unge under 26 år: 50 kr.

Cellisten Léa Sol og violinisten Freja Julie Rasch Eskildsen
Cellisten Léa Sol og violinisten Freja Julie Rasch Eskildsen

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune