Gå til hovedindhold
 

Finissage med samtale, omvisninger og performance

3. oktober 2021, 11:00 - 16:00

Søndag 3. oktober er sidste dag, man kan opleve den omfattende og meget seværdige udstilling GO WEST. I den anledning arrangerer Kunsthal Kongegaarden en finissage, hvor man både kan hygge sig og risikere at blive klogere på samtidskunsten.

Siden udstillingens åbning midt i august har billedkunstneren Anna Taina malet på væggene i Kongegaarden, og søndag afslutter hun sit store malearbejde, mens publikum kan tale med hende. Hendes performance ’Full Time Work’ kan opleves kl. 11-16.

Kunstformidler Anna Olivia Høite Ringsmose tilbyder omvisninger både i Kongegaardens X-rum i Glasværket og i selve Kongegaarden i Algade 25. Anna Olivia
går gerne i dialog med publikum om det, de oplever under besøget, og hun viser også gerne vej til de ti tekstværker, der er sat op forskellige steder i byen.
 
Midt på eftermiddagen kan man overvære en kunstnersamtale med billedkunstneren Elle Klarskov Jørgensen, der til udstillingen GO WEST har skabt den store skulpturelle installation Go East. Med en kop gratis kaffe i hånden er det muligt at høre om kunstnerens baggrund og hendes intentioner med sit farvestrålende værk.

FINISSAGEPROGRAM:
Kl. 11-16: Performance med Anna Taina, der maler mens publikum kigger på.
Kl. 12.00: Omvisning i KGX i Glasværket ved kunstformidler Anna Olivia Høite Ringsmose.
Kl. 13.00: Omvisning ved kunstformidler Anna Olivia Høite Ringsmose i Kongegaarden.
Kl. 14.00: Artist Talk med billedkunstner Elle Klarskov Jørgensen. Moderator: Anna Olivia Høite Ringsmose.


Der er fri entré, arrangementerne er gratis og tilmelding ikke nødvendig. For yderligere info tjek kunsthallens hjemmeside eller kontakt Kongegaarden på info@kongegaarden.dk eller tlf. 5837 7890.

GO WEST er kurateret af Ruth Campau og støttet af Statens Kunstfond, Statens Værksteder for Kunst, Knud Højgaards Fond, Poul Johansen Fond, L.F. Foghts Fond, Beckett-Fonden, 15. Juni Fonden og Slagelse Kommune.

Elle Klarskov Jørgensen, Go East, 2021
Elle Klarskov Jørgensen, Go East, 2021

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune