Gå til hovedindhold
ENG
 

Christina Dahl med trio i Kongegaardshaven

-

Glæd dig til en hyggelig eftermiddag i Kongegaardshaven, hvor du kan opleve den prisbelønnede, originale saxofonist Christina Dahl i fascinerende samspil med Mads Søndergaard på orgel og Espen Laub von Lillienskjold på trommer. Ifølge de tre markante  musikere skaber de øjeblikke af kærlighed til livet, fællesskabet og musikken i en verden, hvor der er brug for mere plads til nærvær og medmenneskelighed. 

Musikken er direkte fra hjertet, soul fuld, groovy, levende, varm og tager udgangspunkt i Christina Dahls egne kompositioner. Det er musik, der omfavner og appellerer til både krop og sjæl. Det er pågående, løssluppent, mildt og vildt og bliver drevet frem af tre fantastiske musikeres enestående personlighed. 

Christina Dahl modtog Ben Webster Prisen i 1994, Prisen for bedste arrangement af en belgisk komponist og en pris ved ‘Europe international Jazz Contest’ i Belgien 1994, Bent Jædig Pris 2010, Hæderspris af komponistforeningen DJBFA 2011 samt Walther Klæbels Mindelegat i 2012. Christina Dahl blev i 2023 nomineret til Deutscher Jazzpreis i kategorien Instrumental Album of the Year, International.

Mads Søndergaard begyndte sine Jazz eventyr med at spille i det legendariske spillested ”Bent J” og blev senere uddannet som jazzpianist på det Kongelige Konservatorium i Haag, hvorfra han tog eksamen i 2003. Siden har han boet i København, hvor han har spillet med utallige musikere i alle mulige sammenhænge både på piano, hammondorgel og harmonika.

Espen Laub von Lillienskjold på trommer har slået sit navn fast på scenen, som én af de mest spændende trommeslagere i tiden. Hans legende tilgang og særlige måde at komplimentere helheden af musikken på er med til at skabe et helt unikt udtryk. Hans spil er raffineret, dynamisk og altid top musikalsk. 


Kunsthal Kongegaarden er arrangør, og der kan købes øl, vand, kaffe mm.

Arrangementet er gratis og er generøst støttet af Spar Nord Fonden og Korsør Fonden. Også tak for sponsorstøtte til Korsør Antenneforening, Harboe Bryg og Ostebørsen i Vemmelev.

Næste Havekoncert 27/7: AK og Lukas   

  KORSØR FONDEN  Spar Nord Fonden sikrer sommerkoncerter i Kongegaardshaven     Harboes logo

Glæd dig til Christina Dahl trio med Mads Søndergaard på orgel og Espen Laub von Lillienskjold på trommer.
Glæd dig til Christina Dahl trio med Mads Søndergaard på orgel og Espen Laub von Lillienskjold på trommer.
Saxofonisten Christina Dahl kommer til Korsør 20.6
Saxofonisten Christina Dahl kommer til Korsør 20.6

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune