Gå til hovedindhold
ENG
 

AK - Ung poprock i Kongegaardshaven

-

Glæd jer til en hyggelig og inspirerende eftermiddag i Kongegaardshaven, når den talentfulde sangerinde AK sammen med guitaristen Lukas Dreyer leverer en unik fusion af ungdommelige covers og AK's egne dybtfølte sange.  

AK, også kendt som Anne Kristine Hammer Johannessen, indfanger i sine tekster ungdommens komplekse følelser og deres påvirkning på dagens samfund. Hendes koncerter byder på en blanding af gamle klassikere, højskolesange og hendes egne kompositioner, som tilsammen giver et indblik i hendes ungdomserfaringer og tanker. 

AK er opvokset i Korsør og er med sin musik dybt forankret i byens ånd, natur og følelser. Hendes sange kredser ofte om temaer som kvindefrigørelse, savn og kærlighed, stærkt påvirket af hendes personlige historie. Med stor indlevelse formår AK at beskrive den smerte og frygt, der følger med ulykkelig kærlighed – en universel følelse af at miste eller længes efter det tabte. 

AK formår med sin lyrik og sine melodier at fange sjælen og berøre hjertet. Hun leverer sange, som man kan synge med på, danse til og virkelig give den gas til, som gerne skulle skabe en levende og engagerende koncertoplevelse for alle tilhørere. 

Kunsthal Kongegaarden er arrangør, og der kan købes øl, vand, kaffe mm.

Arrangementet er gratis og er generøst støttet af Spar Nord Fonden og Korsør Fonden. Også tak for sponsorstøtte til Korsør Antenneforening, Harboe Bryg og Ostebørsen i Vemmelev.
 

  KORSØR FONDEN  Spar Nord Fonden sikrer sommerkoncerter i Kongegaardshaven     Harboes logo

Sangerinden AK optræder i Kongegaardshaven 27. juli
Sangerinden AK optræder i Kongegaardshaven 27. juli

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tors 11–18, fre–søn 11–16

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune