Gå til hovedindhold
ENG
 

AFLYST

27. november 2022, 14:00 - 16:00

DANSEWORKSHOP: Kunsthal Kongegaarden inviterer alle børn og unge til to sjove og lærerige timer med dans og underholdning. 

AFLYST grundet for få tilmeldinger. Vi beklager!

Nu kan du komme til dans med de to unge, professionelle dansere Mathias Augustine og Lasse Holm søndag 27. november kl. 14-16 i Kongegaardens smukke koncertsal. Først bliver du præsenteret for en kort ekspressiv performance-dans lavet specielt til stedets rammer og derefter vil du modtage undervisning i form af en lille workshop med en koreografi, hvor alle kan være med. Glæd dig til at lære nye blandede, ekspressive og super seje stilarter.

Har du lyst til at røre dig og undersøge, hvad du kan som danser, eller bare synes, det er sjovt at danse og samtidig blive vejledt af to dygtige dansere med stor erfaring indenfor faget, så er Kongegaardens danseworkshop lige noget for dig. Nyd to timer fyldt med energi, dans og sjov. 

VILD MED DANS er en lærerig workshop for alle under 30 år uanset danseniveau. Det er ikke svært at være med, men er man en habil danser, kan man også blive udfordret. Kom i tøj du kan bevæge dig i, og mød to unge, dygtige undervisere, der selv elsker at danse og gerne vil give den glæde videre. 

Vi ser frem til at se dig.

GRATIS – tilmelding nødvendig på 
info@kongegaarden.dk efter først til mølle-princippet.

Mathias Augustine blev i 2015 uddannet fra Det Danske Musicalakademi, hvor han har modtaget undervisning i både ballet, jazz og moderne. Han har medvirket i professionelle opsætninger som musicalerne Tarzan, Shu-bi-dua og Saturday Night Fever. Han er også verdensmester i hiphop.

Lasse Holm er uddannet fra Hotstepper Dance Education i 2018 og er en alsidig danser med styr på mange stilarter. Han har koreograferet flere musicals og deltaget i mange musicals og teateropsætninger, heriblandt på Nørrebro Teater, Det Kongelige Teater og Holbæk Teater. 

Lasse Holm, professionel danser
Lasse Holm, professionel danser
Mathias Augustine, professionel danser
Mathias Augustine, professionel danser

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune