Gå til hovedindhold
 

Kunstkatalog med tekst om Korsør

Kom forbi Kongegaarden og køb Kongegaardens helt nye udgivelse GO WEST for blot 50 kr. Helge Wedel har anmeldt bogværket 30. november i Sjællandske under rubrikken 'Kalendergave med forrygende Blendstrup-tekst om Korsør'. Han skriver begejstret, at bogen "er fyldt med masser af flotte fotos fra udstillingen GO WEST og ikke mindst en medrivende, tænksom og morsom tekst af Korsørs lokale forfatter Jens Blendstrup...".

Videre skriver han, at "Jens Blendstrups tekst er fortløbende uden afsnit og overskrifter bogen igennem mellem helsidesfoto af værkerne fra GO WEST. Teksten er sat i stor størrelse, så den rettelig udgør et kunstværk i sig selv mellem de øvrige. Alt i alt et vellykket samlet kunstværk udformet som en bog, hvis grå for- og bagside i den grad er falsk indpakning for den sprudlende oplevelse, der venter læseren både visuelt og med spark til fornuftens ordnede og vanedannende tænkemåder".

De ti kunstnere, hvis værker er afbilledet i bogen er: Ruth Campau, Michael Mørk, Anna Taina, Dan Stockholm, Charlotte Thrane, Claus Egemose, Pernille Kapper Williams, Oskar Koliander, Elle Klarskov Jørgensen og Tumi Magnússon.

Fotos: Martin Fabricius Buchwald og Oskar Koliander

Bogudgivelse i forbindelse med udstillingen GO WEST
Bogudgivelse i forbindelse med udstillingen GO WEST

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune