Gå til hovedindhold
ENG
 

Engageret udstillingsvært søges

Vi søger netop nu en engageret, pålidelig og kunstinteresseret udstillingsvært, der kan indgå i kunsthallens daglige arbejde med at få vores besøgende til at føle sig velkomne, og give dem en god og tryg oplevelse med den aktuelle kunst. Opgaverne indebærer udstillingsvagter, forberedelser i forbindelse med fernisering, koncerter og foredrag, rengøring og oprydning samt forefaldende arbejde.

Vi forestiller os, at du er studerende, kunstner, kunsthåndværker eller noget helt andet. Du behøver altså ikke være kunstfaglig, men du bør være interesseret i samtidskunst, kultur, værtskab, turisme og oplevelser. Og gerne være skarp til at formidle og brænde for at fortælle gode historier. Du er også pligtopfyldende, har ordenssans, og vil hjælpe med at sikre, at Kongegaarden altid fremstår indbydende og imponerende.


En inspirerende arbejdsplads
Vi kan desværre ikke give meget mere i løn end en butiksassistent, men til gengæld kan vi tilbyde dig at blive en del af en inspirerende kunstinstitution, der seriøst og kunstfagligt arbejder med eksperimenterende national og international nutidskunst. Du vil opnå indsigt i den topaktuelle kunstscene og få et professionelt og brugbart netværk. Du vil desuden få fri adgang til foredrag, særarrangementer etc. samt gratis kataloger og bøger, der udgives af Kongegaarden.

Kunsthal Kongegaarden er Vestsjællands udstillingssted for den eksperimenterende og professionelle nutidskunst, men er også beriget med Isensteinsamlingen på ca. 7000 værker og en smuk koncertsal. Vores daglige opgaver er mangeartede og spænder fra deciderede kunstfaglige til mere praktiske projekter, der skal løses bl.a. i forbindelse med vores mange arrangementer, ferniseringer og udstillingsopbygninger.

Arbejdstiden er ugentligt 10-15 timer typisk fordelt på to-tre dage og oftest i weekender. Vi er fleksible, så arbejdstiden kan justeres i forhold til studie, eksaminer, ferie og andet arbejde.  

Send din ansøgning vedlagt relevante bilag i PDF-format i ét samlet dokument på e-mail: info@kongegaarden.dk. Skriv ”udstillingsvært” i emnefeltet.

For info om Kunsthal Kongegaarden og vores aktiviteter: www.kongegaarden.dk.
For mere info om stillingen kan du kontakte leder Henrik Broch-Lips på 2236 4127.

Kunsthal Kongegaarden
Kunsthal Kongegaarden
GUESTHOUSE, Astrid Marie Christiansen og Krista Rosenkilde, 2022
GUESTHOUSE, Astrid Marie Christiansen og Krista Rosenkilde, 2022

Kongegaarden. Algade 25, 4220 Korsør Åben: Tirs–søn 11–16, ons 11–18

Email: info@kongegaarden.dk Tilmeld dig Kongegaardens nyhedsbrev

Telefon: (+45) 5837 7890 CVR: 17281682 | Mobilepay: 887274

Slagelse Kommune

Kongegaarden er støttet af
Slagelse Kommune