Kulør i Korsør 3. til 25. marts. Fernisering lørdag den 3. marts kl. 14.00

Kunstnersammenslutningen PRO kommer på besøg og de udstillende kunstnere er følgende:

Gunnar Bay, Claus Bojesen, Torben Heron, Tine Hind, Jon Gislason, Annette Juel, Hans Kjær, Hans Tyrrestrup og Steen Rasmussen.

Desuden vil den kendte musiker og billedkunstner Torben Heron sammen med guitaristen Tue Hjelmvig i “Heron-Hjelmvig Duo” på ferniseringen lørdag den 3. marts kl. 14.00 divertere med musik specielt sammensat til denne fernisering.

PRO har eksisteret i mere end 50 år, hvoraf ca 40 år har været med årlige udstillinger på Charlottenborg. Derefter har PRO med succes udstillet i en lang række udstillingssteder rundt om i landet.

Når udstillingen har fået titlen: Kulør i Korsør, så er det naturligvis fordi vi inviterer til en palet af farveglade kunstnere, som den enkelte kunstner fremviser med deres kunstværker. Der kan være intime værker, der kræver nærsyn; der kan være værker, som inviterer til de store udsyn, eller værker som peger tilbage i historien, eller taler til fantasien; eller værker der indbyder til beskuerens egne tolkninger. Eller blot kan nydes, som de er: Med farver, former, komposition, fortælling… til umiddelbar glæde eller udfordring. Og sågar til lidt eftertanke.

Således håber vi i PRO, at I får en dejlig oplevelse og at man kan se tilbage på en dejlig og skøn udstilling, som for PRO’s vedkommende rammer lige i centrum – al den stund, at PRO’s kunstnere kommer fra både øst og vest for Korsør. Så lad os melde kulør: Vi kunne godt gå hen og blive skør med Korsør.