Domison fredag den 25. maj kl. 19.00

 

Sydamerikanske rytmer på Kongegaarden.

Hvad er mere passende på en forårsaften i maj end en koncert med inciterende rytmer fra Sydamerika og Cuba? Korsør Koncerterne gentager den store succes fra sidste år med den fantastiske latinamerikanske gruppe ”Domison” fredag den 25. Maj kl. 19:00 i Kongegaardens koncertsal.

4  top-professionelle cubanske og latinamerikanske musikere, bosatte i Danmark,  sætter hinanden stævne i en lækker, varm akustisk lyd med vokal, guitar, quartro, bas og percussion. De løfter stolt den traditionelle  arv fra deres forgængere og dykker dybt ned i det melodiøse, smukke og iørefaldende repertoire med det bedste fra Cuba og Sydamerika. Sensuelle Boleros, skøn Son Montuno og charmerende Cha-cha-cha fra Cuba og Puerto Rico, livlig Joropo og Merenque fra Venezuela, Bossa Nova fra Brasilien, Vallento fra Colombia, Tango fra Argentina og Corrido og Huapango fra Mexico.

”Domison” er intet mindre end et levende udtryk for den traditionelle, latinamerikanske musik med nutidig inspiration, leveret af Danmarks bedste latinfortolkere. Sidste år blev en fyldt koncertsal begejstret og revet med af gruppens charmerende og morsomme optræden,  og alle sang med på ”Besame Mucho”, ”Quizas, quizas, quizas” og andre klassikeres inciterende rytmer. Korsør Koncerterne besluttede derfor straks at hente ”Domison” tilbage til Kongegaarden igen  i 2018.

Billetter til denne festlige aften koster  kun 120 Kr., idet dog medlemmer af foreningen kommer ind for 100 Kr. Billetter købes via et link til Place2book på Kongegaardens hjemmeside WWW.kongegaarden.dk.