Dansk jazzstjerne på Kongegaarden Søndag den 22. april kl. 15.00

Søndag den 22. april  kl. 15:00  jazzkoncert på Kongegaarden med den danske sanger og saxofonist Mads Mathias & kvartet.

Med sin karismatiske optræden, levende personlighed og sine kreative, originale sange har Mads Mathias erobret adskillige jazzelskeres hjerter. Han har godt gang i karrieren – også internationalt. For nyligt spillede han i Royal Albert Hall i London ved det hæderkronede BBC Proms, ligesom han  åbnede London Jazz Festival ved den store galla koncert. Inspireret af de store jazz vokalister fra fortid og nutid, som Nat King Cole, Frank Sinatra og Harry Connick Jr. og med en dyb respekt for crooner traditionen er han  en original musiker med en unik og ubesværet charmerende vokal.

Mads Mathias er vokset op dels  i Silkeborg og dels i Tanzania i et musikalsk hjem, hvor han spillede både  saxofon, trompet og klaver.  Saxofonen blev hans hovedinstrument,  men da han  som 17-årig  kom til skade i en bilulykke og mistede tre fingre, regnede han ikke med at komme til at spille saxofon igen, hvorfor han begyndte at synge og skrive sange. Heldigvis gjorde rehabilitering af hans hånd ham i stand til at spille saxofon igen, og han kom ind på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København, hvorfra han modtog diplom i 2007.  Han har senere modtaget en ”Danish Music Award Jazz”, en ”Honorable Mention Award” ved ”International Songwriting Competition” i USA, og han er også  modtager af ” Leo Mathisen prisen”.

Med sig på Kongegaarden har Mads Mathias tre af landets bedste yngre jazz musikere: den fantastiske pianist Peter Rosendahl, som vi senest  hørte med Nancy Harms i februar i år, bassisten Regin Fuhlendorf og guitaristen Morten Ankerfeldt.

Billetter til jazzkoncerten, koster 120 kr. og 100 kr. for medlemmer, købes via et link til place2book på Kongegaardens hjemmeside,  www. kongegaarden.dk . Evt. usolgte billtter kan købes ved indgangen til koncerten.